Home Rent a car • Cum inchiriezi corect o masina in Romania

Cum inchiriezi corect o masina in Romania

 - 

 

 

Atunci cand vine vorba de inchirierea unui autoturism, parerile pot fi impartite. Iata ce aspecte sa urmaresti inainte de a semna actele, ca sa te situezi cat mai departe de eventuale neplaceri.

 

inchir

Selecteaza cu rabdare oferta.

Chiar daca ai dat peste un chilipir, nu te grabi sa il consideri singura optiune valabila. Informeaza-te corespunzator despre firma respectiva, citeste cateva recenzii si cauta pe Google folosind cuvinte cheie cum ar fi: recomandari, impresii, pareri.

 

Plata o faci cand semnezi contractul.

Chiar daca exista posibilitatea platii in avans, e mai bine ca banii sa-i dai dupa ce ai vazut contractul, ai vazut autoturismul si esti constient de toate conditiile firmei. Nu este exclus sa pierzi sumele platite online, in anumite cazuri nefericite.

 

Rezervarea e valabila numai dupa ce ai discutat cu un reprezentant.

Nu te baza pe posibilitatea inchirierii doar prin simplu click; lucrurile sunt clare abia dupa contactul cu persoana autorizata de firma.

 

Nu accepta o masina deteriorata sau cu probleme.

Toti vor sa-si vanda marfa sau serviciile cat mai rapid, insa atunci cand semnezi un contract, trebuie sa te asiguri ca masina furnizata este in stare buna si ca nu vor aparea defectiuni pentru care sa raspunzi ulterior.

 

Trebuie sa cunosti toate conditiile de predare-primire.

Informeaza-te despre garantie, numere de urgenta, reglementari in caz de furt sau accident si despre orice cost suplimentar va trebui suportat.

 

Articol scris cu sprijinul autoboca.ro si clovis.ro

Author:Dorin